پست های وبلاگ

تجربه طعم لذیذ و مغذی با ماهی متو خشک

ماهی متو خشک، خوراکی خوشمزه و مغذی که به هر غذایی لذت بخشی اضافه می کند! این ماهی های کوچک و مرغوب با طعم تلخ و شیرین خود محبوب ترین ماهیان خشک شده در بسیاری از آشپزی های سراسر جهان هستند. ماهی های متو ما با دقت انتخاب شده و به شیوه ای حرفه ای خشک شده اند تا بافتی شفاف و طعمی غنی و خوشمزه ارائه دهند که هر […]

کنسرو ماهی آنچوی

شاید برای عده ای سوال باشد که کنسرو ماهی آنچوی چیست و آیا مانند سایر تن های ماهی ها می باشند یا خیر باید عرض کنیم که گونه ای از ماهی ها هستند که جثه ریزی دارند و علی رغم این ریز بودن طعم بسیار دلپذیری دارند که کارخانجات از آن ها به دلیل پر گوشت بودن انواع تن ماهی در سایز های مختلف را تولید و روانه بازار کرده […]

تفاوت ماهی ساردین و کلیکا

نام فارسی: کیلکای دریای خزر نام علمی Clupeonella delicatulu تیره Clupeidae مشخصات مورفولوژی فرم و رنگ بدن : بدن این ماهی نسبتا پهن و چشم ها درشت نیست. ناحیه پشت بدن و قسمت فوقانی سر خاکستری متمایل به سبز یا آبی است. باله ها:باله های سینه ای از نظر اندازه بزرگ نیستند. فلس: نوع فلس سیکلو ئیدی و فاقد خط جانبی است. دندان: فاقد دندان روی آرواره است. طول: بیشینه […]

آنچوی یا ماهی متو چیست؟

موتو ماهیان یا آنچوی‌ چیست؟ (آنچوی‌ ماهیان) موتو ماهیان یا ماهی آنچوی‌ که به انگلیسی Anchovy نام دارد، نام یکی از ماهی های خانواده Engraulidae از ماهی ها است. ماهی آنچوی‌ یک ماهی کوچک معمولی است که اکثر گونه های آن در آب های دریایی یافت می شوند،ماهی های آنچوی‌ در اقیانوس اطلس، هند و اقیانوس آرام، و در دریای سیاه و دریای مدیترانه یافت می شوند و بیش از […]

ماهی متوی خشك ، مفيد برای قلب،تأمين كننده پروتیین و امگا۳

ماهي متوي خشك ، مفيد براي قلب،تأمين كننده پروتیین و امگا۳ماهی، باید به طور منظم در برنامه غذایی شما گنجانده شود. خوردن حداقل ۶ اونس از ماهی در هفته از شما در برابر بیماری های قلبی و عروقی محافظت می کند . بنابر توضیحات موسسه سلامت همگانی هاروارد، متوها در حالی که شاید از متداول ترین نوع ماهی ها نباشند، موجب افزایش سلامتی در رژیم غذایی شما می گردد.پروتىين و […]

درحال بارگزاری